На чергуванні у Чорному морі знову є ракетоносці: як минула ніч в Одесі і області сьогодні

На чергуванні у Чорному морі знову є ракетоносці: як минула ніч в Одесі і області сьогодні.

На чергуванні у Чорному морі знову є ракетоносці: як минула ніч в Одесі і області сьогодні. Фото: t.me/Nazars_look

Події
11 листопада 2022 07:48

Ніч із 10 на 11 листопада пройшла під сигнали повітряної тривоги, проте обстрілів не було. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

На жаль, ворог продовжує обстрілювати об'єкти критичної інфраструктури інших регіонів України, тож представник ОВА вкотре закликав не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Противник намагається активізувати повітряну розвідку, проте зазнає численних втрат від якісних ударів ЗСУ на південному напрямку, тому може мстити, завдаючи ракетних ударів.

В Одеському регіоні продовжується контрдиверсійна робота. Також усі українці зараз є бійцями енергетичного фронту. Можливі відключення, планові і аварійні роботи, тому потрібно бути готовими до цього.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

За даними Оперативного командування "Південь", у Чорному морі продовжує маневрувати корабельне угруповання ворожого флоту у кількості 17 одиниць. На бойове чергування виведено два ракетоносії з шістнадцятьма "Калібрами".

Відео: facebook.com/okPivden

Військові наголошують, що таким чином ворог натякає на свою готовність помститися за "незручні складні рішення" по Херсонській області, до яких він був доведений, а значить цілком ймовірні повтори масованих ракетно-дронових обстрілів по всій території України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах