На Фонтані спалахнула трансформаторна підстанція

На Фонтані спалахнула трансформаторна підстанція.

На Фонтані спалахнула трансформаторна підстанція. Фото ілюстративне: facebook.com/DSNSODE

Події
24 сiчня 2023 13:32

У вівторок, 24 січня, в Одесі на вулиці Фонтанській сталася пожежа на трансформаторній підстанції. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Одеської області.

Про спалах рятувальникам повідомили близько 11:00. За їхніми даними, на підстанції сталося коротке замикання електрокабелів. Вогонь не поширився.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що за добу на Одещині надзвичайних ситуацій не виникало. Усього було 17 подій. Пожеж – 14, з яких половина по Одесі.

Раніше ми повідомляли про те, що в одній із квартир на вулиці Генерала Петрова в Одесі сталася смертельна пожежа. Він стався 22 січня о 07.56. Вже на місці пожежники встановили, що палає домашнє майно у квартирі на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку.

О 08:12 пожежу локалізували та о 08:16 загасили на загальній площі п'ять квадратних метрів. Під час ліквідації пожежі знайшли тіло господарки, громадянки 1937 року народження. Ймовірна причина пожежі – "необережне поводження з вогнем господинею квартири (залишена свічка без нагляду)".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах