На фронті загинули ще два захисники України: боєць одеської ТРО та уродженець Роздільної

На фронті загинули ще двоє захисників України: боєць одеської ТРО та уродженець Роздільної.

На фронті загинули ще двоє захисників України: боєць одеської ТРО та уродженець Роздільної. Фото: pravda.com.ua

Події
31 серпня 2022 22:23

На фронті загинули ще двоє захисників України: військовослужбовець одеської бригади ТРО Святослав Алексапольський та уродженець Роздільнянської громади Андрій Дубовець.

Про загибель Святослава повідомили у пресслужбі 126 окремої територіальної бригади. Захисник загинув смертю хоробрих під час штурму ворожих позицій.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Свят замкнув на собі великий контур задач у зоні відповідальності підрозділу. Під час штурмових дій взяв ситуацію під власний контроль, ліквідувавши ворожу піхоту, надаючи медичну допомогу. Уламок ворожої артилерії зупинив земний шлях Святослава.

Наставник, справжній побратим та воїн за способом життя, ми обов'язково помстимося і примножимо всі твої починання!” – йдеться у повідомленні на сторінці бригади у Facebook.

Загиблий Святослав Алексапольський.Загиблий Святослав Алексапольський. Фото: Facebook-сторінка 126-ої окремої бригади територіальної оборони міста Одеса

Як уточнили у пресслужбі ультрас-клубу "Таврія Сімферополь", фанатом якого був Святослав, життя воїна обірвалося під час наступу на Херсонщині. Святослав воював з 2015 року у складі підрозділу "Азов" та десантно-штурмових військ, був командиром взводу розвідки 126-ої бригади, досвідченим сержантом та офіцером ЗСУ. Крім того, він займався джиу-джитсу, мав синій пояс та планував отримати пурпуровий.

"Завжди світлий і веселий, людина, на яку завжди можна було покластися. Патріот своєї малої Батьківщини – Криму і, звичайно, України, до кінця. Нам буде тебе не вистачати. Спи спокійно, Герой! Вічна тобі пам'ять і вічна Слава!" – йдеться у публікації на сторінці ультрас-клубу у Facebook.

Про загибель військовослужбовця Андрія Дубовця повідомили у пресслужбі Роздільнянської громади.

Захисник, який був уродженцем Роздільної, загинув на фронті на Миколаївщині 29 серпня.

Загиблий Андрій Дубовець.Загиблий Андрій Дубовець. Фото: facebook.com/RozdilnyanskaHromada

"Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Андрія. Низький уклін за самопожертву та самовідданість. Твоє ім'я надовго відображено в історії України та нашої пам'яті", – йдеться у повідомленні.

Про те, де і коли відбудеться церемонія прощання з Героєм, повідомлять згодом.

Нагадаємо, 29 серпня під час боїв із російськими загарбниками на Херсонському напрямку загинув громадський діяч із Одеси Георгій Липський – представник зоозахисної організації "Закон Природи".

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали свої життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах