На фронті загинули ще двоє захисників України з Одеси та Одеської області

На фронті загинули ще двоє захисників України з Одеси та Одеської області.

На фронті загинули ще двоє захисників України з Одеси та Одеської області. Фото: 2day.kh.ua

Події
20 серпня 2022 20:49

Одеська область втратила ще двох захисників. Так, на фронті загинули мешканець села Базар'янка Тузлівської громади Білгород-Дністровського району Одеської області Ігор Бурдужа та одесит Олексій Павленко.

Про загибель Ігоря Бурдужі повідомили у пресслужбі Білгород-Дністровської районної ради, а про смерть Олексія Павленка написала на своїй сторінці у Facebook його дружина Катерина Павленко.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

23-річний Ігор Бурдужа загинув у селі Опитне Бахмутського району Донецької області 16 серпня від отриманих під час виконання бойового завдання несумісних із життям поранень. Про місце та дату поховання повідомлять пізніше.

Загиблий захисник України Ігор Бурдужа.Загиблий захисник України Ігор Бурдужа. Фото: Facebook-сторінка Білгород-Дністровської районної ради

Олексій Павленко, який пішов боронити Україну добровольцем, загинув у бою 17 серпня. Прощання з Героєм відбудеться 21 серпня о 10.00 біля Будинку Офіцерів в Одесі.

Загиблий захисник України Олексій Павленко.Загиблий захисник України Олексій Павленко. Фото: Facebook-сторінка Катерини Павленко

Вічна пам'ять Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах