На фронті загинув розвідник-кулеметник з Одеської області

На фронті загинув розвідник-кулеметник з Одеської області - фото

На фронті загинув розвідник-кулеметник з Одеської області - фото

Події
04 серпня 2022 11:43

На фронті загинув мешканець Великого Дальника Одеської області розвідник-кулеметник Вадим Хлівчук із позивним Одіссеєм. Про це повідомляє Великодолінська громада.

Герой загинув під час запеклого бою на Слов'янському напрямі 1 серпня. Прощання з Вадимом відбудеться у суботу, 6 серпня, об 11:00 у селі Великий Дальник.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вадим Хлівчук народився 1 квітня 1975 року. Захисник брав участь у АТО, воював у восьмому окремому батальйоні Аратта Української добровольчої армії імені Андрія Гергерта. З перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну виконував бойові завдання: був добровольцем у Миколаївській області, з 20 квітня – у Харківській області. Одіссей відстоював територіальну цілісність України у батальйоні Карпатська Січ на Слов'янському напрямі.

На трагічну звістку відреагував і речник Одеської ОВА Сергій Братчук, який особисто був знайомий із воїном.

"Героїчна смерть і свідчення вищого кохання – віддати життя за братів та сестер своїх! Окрема Небесна Бойова Бригада поповнюється найкращими з нас... Друг Одіссей, я пам'ятаю твої слова під час нашої останньої зустрічі: "За Україну треба боротися кожному. Поле битви може бути різним. А фронт - один...". Хай Господь прийме Воїна у оселях своїх!", - написав Братчук.

На фронті загинув розгалужувач-кулеметник з Одеської області.На фронті загинув розгалужувач-кулеметник з Одеської області. Фото: t.me/Bratchuk_Sergey

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах