На фронті загинув захисник із Одеської області Сергій Чайковський

На фронті загинув захисник із Одеської області

На фронті загинув захисник із Одеської області

Події
13 грудня 2022 17:26

Одеська область прощається із загиблим захисником із міста Південний Чайковським Сергієм Олександровичем. Про це повідомляє пресслужба Южненської громади.

Так, солдат загинув 12 грудня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Траурна церемонія прощання відбудеться 14 грудня об 11:00 біля пам'ятника Героям Небесної сотні на вулиці Хіміків у місті Південний.

На фронті загинув захисник із Одеської області Сергій Чайковський.На фронті загинув захисник із Одеської області Сергій Чайковський. Фото: facebook.com/ymrada

А 12 грудня у селі Новоєлизаветівка Одеської області попрощалися з 24-річним захисником з Одеської області Кареном Терзі, який загинув на Херсонщині ще у квітні.

Карен загинув 3 квітня, але весь цей час його тіло знаходилося на окупованій російською територією села Олександрівка Херсонської області. Після його звільнення тіло бійця повернули до нашої області.

Нагадаємо, що у Києві перейменували вулицю на честь льотчика з Одеської області Степана Чобану. Він народився у селі Долинському Ізмаїльського району Одеської області. Таке рішення ухвалили депутати Київради на засіданні, що відбулося 8 грудня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах