На Херсонщині загинув захисник України з Одеси

На Херсонщині загинув захисник України з Одеси.

На Херсонщині загинув захисник України з Одеси. Фото: facebook.com/caxap.odessa

Події
17 липня 2022 09:51

На Херсонщині загинув одеський активіст Сергій Коновалов (позивний "Роланд"). Про це повідомляє Vgorode із посиланням на близького друга загиблого захисника України Сергія Харитонова.

Захищати Батьківщину Сергій Коновалов прагнув навіть тоді, коли ще був підлітком.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як згадує Сергій Харитонов, у 2015 році "Роланд", якому на той момент виповнилося 16, покинув школу та вирушив на фронт. У результаті Харитонову разом із батьком юного патріота довелося їхати до Донецької області та забирати відчайдушного хлопця додому.

Загиблий Коновалов Сергій.Загиблий Коновалов Сергій. Фото: facebook.com/caxap.odessa

Три роки тому Сергія Коновалова призвали на строкову службу. Пізніше він повернувся додому, а з 24 лютого вирушив воювати у лавах 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу.

Хоробрий захисник України загинув на фронті у боях за Херсонську область два дні тому.

"Ти був справжнім Лицарем сучасності як і всі воїни землі Української... Спи спокійно, друже... Відпочивай... Проси на Небесах Господа за нашу Україну... Слава тобі, Лицаре Роланд", - написав Сергій Харитонов.

Раніше Vgorode повідомляв про те, що під час виконання бойового завдання щодо виявлення та знищення противника в Лисичанську Сєвєродонецького району Луганської області загинув 21-річний житель Болграда Одеської області Родіон Вейцман. Також у військовому шпиталі кілька днів тому помер мешканець села Ліски Кілійської громади Одеської області Олександр Зельков. Захисник отримав тяжкі поранення на передовій. За його життя боролися лікарі, проте, на жаль, безуспішно.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали свої життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах