На Херсонщині загинув захисник України з Одеської області

На Херсонщині загинув захисник України з Одеської області.

На Херсонщині загинув захисник України з Одеської області. Фото: facebook.com/bilgoroddnistrovskaRDA

Події
10 вересня 2022 22:23

На Херсонщині загинув 35-річний житель села Староказаче Білгород-Дністровського району – матрос Роман Банар. Про це повідомили у пресслужбі Білгород-Дністровської районної державної адміністрації.

Захисник України загинув 4 вересня в районі населеного пункту Сухий Ставок Херсонської області під час наступальних дій по звільненню окупованих територій від російських загарбників.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про загиблого захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував Романа Банара.

Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Романа знайде вічний спокій… Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!" — йдеться у повідомленні Білгород-Дністровської районної державної адміністрації.

Прощання із загиблим Героєм відбудеться завтра, 11 вересня о 10:00, у селі Староказаче, на вулиці Козацька, 107.

Раніше ми писали про те, що на Херсонщині загинув гравець футбольної команди Officers Одеської області 23-річний Олександр Гусєв.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах