На Херсонському напрямку загинули двоє бійців одеської бригади ТРО

На Херсонському напрямку загинули двоє бійців одеської бригади ТРО.

На Херсонському напрямку загинули двоє бійців одеської бригади ТРО. Фото: 24tv.ua

Події
18 грудня 2022 19:30

16 грудня під час виконання бойового завдання на Херсонському напрямку загинули одеські тероборонівці Олексій Андронов із позивним "Японець" та Костянтин Рудий із позивним "Аділь". Про це повідомили у пресслужбі одеської 126-ї окремої бригади ТРО.

"Вічна пам‘ять героям. Ця війна забирає найкращих синів України, але вони завжди залишаються в наших серцях. Помстимося.", – йдеться у повідомленні бригади.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На Херсонському напрямку загинули двоє бійців з одеської бригади ТРО.На Херсонському напрямку загинули двоє бійців з одеської бригади ТРО. Фото: facebook.com/126brigadatro

Нагадаємо, 17 грудня, у Біляївській міській територіальній громаді оголосили День жалоби у зв'язку із похованням військовослужбовця Андрія Туза. Загиблому захиснику України було лише 20 років.

Також ми повідомляли про те, що на фасаді школи №40 в Одесі відкрили меморіальну дошку загиблому захиснику України Володимиру "Моряку" Гусєву, який у першій половині серпня загинув у Миколаївській області.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах