На Одещині чоловік вивозив ухилістів за кордон через альтруїзм

На Одещині чоловік вивозив ухилістів за кордон через альтруїзм.

На Одещині чоловік вивозив ухилістів за кордон через альтруїзм. Фото: society.comments.ua

Події
30 червня 2022 11:57

35-річний мешканець Болградського району Одеської області організував безоплатне вивезення чоловіків за кордон, які намагалися уникнути мобілізації. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Нацполіції Одеської області.

Так, він довіз трьох громадян віком від 26 до 50 років до кордону в обхід пункту пропуску "Виноградівка", а потім пішки супроводжував їх до сусідньої країни. Але їх викрили прикордонники та викликали правоохоронців.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Цікаво, що організатора раніше вже залучали за аналогічний злочин. Досудове розслідування щодо цього факту триває. Чоловік запевняє, що завжди допомагав втікачам виключно з альтруїстичних міркувань.

Стосовно фігуранта відкрили друге кримінальне провадження за частиною другою статті 332 (незаконне переправлення, організація незаконного переправлення осіб через державний кордон України, скоєні стосовно кількох осіб або повторно) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до семи років ув'язнення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах