На Одещині моряки залишилися без провізії на судні

На Одещині моряки залишилися без провізії на судні.

На Одещині моряки залишилися без провізії на судні. Фото: grad.ua

Події
25 сiчня 2023 16:22

На Одещині моряки майже залишилися без провізії у морі, але проблему вчасно вирішила Міжнародна федерація транспортників. Про це повідомили у Профспілці працівників морського транспорту України.

Так, до інспектора ITF в Україні звернувся екіпаж судна під "зручним" прапором, який чекав на захід до одного з дунайських портів. Моряки запевняли, що з кінця листопада 2022 року вони перебувають на рейді, і у них почали закінчуватись запаси їжі та води. Компанія на звернення моряків не відповідала, тому запит із наданням інформації про претензії екіпажу адресував інспектор ITF.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За лічені дні проблему було вирішено, і на борт судна доставили провізію на 30 днів та питну воду у необхідній кількості.

"Інспектор ITF попереджає: уважно стежити за наявністю та достатньою кількістю провізії та питної води має екіпаж. Якщо моряки зафіксували зменшення порцій, погіршення якості харчування або нестачу води, вони негайно мають звернутися до своєї компанії. У разі ігнорування ситуації з боку судновласника, треба направити звернення найближчому інспектору ITF або зв'язатися з вашою профспілкою. Також можна залишити запит портовій владі або морській адміністрації держави прапора судна. Замовчування – не вихід. Поки ви не поінформуєте про проблему, допомогти вам ніхто не зможе. у повідомленні на сторінці профспілки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах