На Одещині на пожежі загинула жінка з трьома малолітніми дітьми

На Одещині на пожежі загинула жінка з трьома малолітніми дітьми.

На Одещині на пожежі загинула жінка з трьома малолітніми дітьми. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
07 сiчня 2023 13:25

Увечері 6 січня на Одещині сталася надзвичайна подія – смертельна пожежа, яка забрала життя чотирьох людей. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Повідомлення про пожежу у селі Білине Подільського району Одеської області надійшло до Служби порятунку о 19:38. На місці рятувальники встановили загоряння житлового будинку відкритим полум'ям.

На Одещині на пожежі загинула жінка з трьома малолітніми дітьми.На Одещині на пожежі загинула жінка з трьома малолітніми дітьми. Фото: facebook.com/DSNSODE

О 20:19 пожежу локалізували, а о 20:50 – повністю ліквідували на загальній площі близько 80 квадратних метрів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Внаслідок пожежі загинула 31-річна жінка, двоє її синів у віці трьох та чотирьох років, а також дворічний племінник. 31-річного батька сімейства, який отримав отруєння продуктами горіння, у тяжкому стані госпіталізували до медичного закладу.

На Одещині на пожежі загинула жінка з трьома малолітніми дітьми.На Одещині на пожежі загинула жінка з трьома малолітніми дітьми. Фото: facebook.com/DSNSODE

Причина пожежі і деталі встановлюються. Для гасіння полум'я задіяли дві одиниці техніки та 14 рятувальників від ДСНС Одеської області.

На Одещині на пожежі загинула жінка з трьома малолітніми дітьми.На Одещині на пожежі загинула жінка з трьома малолітніми дітьми. Фото: facebook.com/DSNSODE

Ще одна резонансна пожежа спалахнула у другій половині дня 6 січня у Приморському районі Одеси, на вулиці Транспортна. Рятувальникам повідомили про пожежу о 16:10. На місці представники ДСНС виявили, що у квартирі на четвертому поверсі дев'ятиповерхового будинку спалахнуло домашнє майно. Через значну задимленість рятувальники працювали в апаратах для захисту органів дихання та зору. О 16:23 пожежу локалізували, а о 16:34 – повністю загасили на загальній площі близько 15 квадратних метрів. Під час ліквідації спалаху пожежники врятували 70-річну господарку квартири. Ймовірно, причиною пожежі стало коротке замикання електричного подовжувача. На щастя, обійшлося без загиблих. На ліквідацію займання залучали вісім одиниць техніки та 39 рятувальників ДСНС Одеси.

Пожежа на вулиці Транспортна.Пожежа на вулиці Транспортна. Фото: facebook.com/DSNSODE

Не обійшлося без пожеж і сьогодні вранці. Так, о 06:36 до Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу у Малиновському районі Одеси, на вулиці Прохоровська. На місці рятувальниками встановили, що спалах виник у захаращеній квартирі одноповерхового житлового будинку. О 07:01 пожежу локалізували, а о 07:19 повністю ліквідували на загальній площі близько 20 квадратних метрів. Під час ліквідації пожежі представники ДСНС урятували господаря квартири.

Під час пожежі на вулиці Прохоровській представники ДСНС врятували чоловіка.Під час пожежі на вулиці Прохоровській представники ДСНС врятували чоловіка. Фото: facebook.com/DSNSODE

Чоловік отримав отруєння продуктами горіння – його у тяжкому стані госпіталізували каретою швидкої допомоги до медичного закладу. Причина пожежі, збитки і деталі встановлюються. У гасінні пожежі взяли участь сім одиниць техніки та 29 рятувальників від ДСНС Одеси.

Загалом протягом доби в Одеському регіоні гасили шість пожеж, три з яких спалахнули в нашому місті.

Також рятувальники один раз виїжджали на допомогу "103": в Ізмаїлі вони відчинили двері квартири, 94-річна господиня якої перебувала в несвідомому стані. Жінку передали бригаді швидкої допомоги.

Не обійшлося і без допомоги тваринам. У Малиновському районі Одеси, на вулиці Михайлівській, рятувальники вчора зняли з дерева кота, що знаходився на рівні другого поверху.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах