На Одещині п'яний водій збив прикордонника та втік

На Одещині п'яний водій збив прикордонника та втік.

На Одещині п'яний водій збив прикордонника та втік. Фото: od.npu.gov.ua

Події
22 листопада 2022 12:08

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП у Болградському районі, в якій загинув прикордонник. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

Винуватець аварії втік. Його розшукали та затримали. Він був п'яний.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подія сталася увечері 21 листопада у селі Петрівка. За попередніми даними, 30-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ВАЗ", намагався з лівого боку випередити автомобіль, що рухався попереду, і збив чоловіка, який їхав краєм дороги на велосипеді неосвітленою вулицею. Водій легковика з місця пригоди одразу поїхав.

34-річного потерпілого забрала карета "швидкої", але від отриманих травм дорогою до лікарні він помер. Провівши першочергові слідчі заходи, правоохоронці встановили, що загиблий - співробітник місцевого прикордонного загону, який перебував поза службою. Водія, який збив його, розшукали за місцем його проживання в тому ж селі. Сліди з місця ДТП призвели до його подвір'я чоловік не встиг навіть зачинити за собою ворота. Перевірка на стан алкогольного сп'яніння показала, що він нетверезий.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості в частині третій статті 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння, які спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські призначили низку експертиз. Автомобіль із механічними пошкодженнями вилучили на арештмайданчик. Триває слідство.

На Одещині п'яний водій вночі збив прикордонника та втік.На Одещині п'яний водій вночі збив прикордонника та втік. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах