На Одещині побільшало хворих COVID-19

На Одещині побільшало хворих на COVID-19.

На Одещині побільшало хворих на COVID-19. Фото: vgorode.ua

Події
04 сiчня 2023 11:20

Протягом минулого тижня на території Одеської області підтвердили 319 випадків коронавірусу, хоча минулого тижня їх було 270. Про це повідомляє Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Наразі на стаціонарному лікуванні перебуває 277 пацієнтів, з яких 155 з підтвердженим діагнозом та 123 – з підозрою. З них потребує кисневої терапії 121 особа.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

47 дітей перебувають на кисневій підтримці. Серед вагітних один підтверджений випадок, із підозрою на контролі – 10 жінок.

До ШВЛ підключили лише одну людину. Усі пацієнти перебувають під постійним контролем медиків, стан усіх хворих зараз задовільний.

Наразі завантаженість ліжок становить 7,3%, хоча минулого тижня було 7,4%.

На постійній основі в області затвердили 28 установ для госпіталізації хворих із COVID-19: 10 установ "першої хвилі" та 18 установ "другої хвилі". Загальна кількість розгорнутих ліжко-місць становить 3770.

Усі лікарні забезпечені киснем у повному обсязі за рахунок централізованого кисню та концентраторів.

Як повідомила на сторінці Департаменту охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації його керівниця Наталія Одарій-Захар'єва, зараз до області прибула вакцина Pfizer спеціально для щеплення дітей віком від 5 до 11 років. Для захисту власної дитини батькам необхідно записатися до лікаря, заповнити поінформовану згоду та пройти процедуру.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах