На Одещині попрощаються з двома захисниками України

На Одещині попрощаються із двома захисниками України.

На Одещині попрощаються із двома захисниками України. Фото: колаж з фото з Facebook-сторінок В'ячеслава Чернявського і Ніни Шишкової

Події
03 листопада 2022 19:04

На Одещині попрощаються з двома військовими, які загинули в боях за Україну.

Так, голова Кілійської громади В'ячеслав Чернявський повідомив, що 2 листопада, захищаючи Україну від російських окупантів, загинув старший солдат Денис Мокану.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Знову сумна звістка надійшла до нашої громади... Висловлюю щирі співчуття родині та близьким з приводу непоправної смерті військовослужбовця, що загинув за Україну", – написав глава Кілійської громади у Facebook.

Денису Мокану було 37 років. У нього залишилися троє синів, дружина, батьки і рідні. За попередньою інформацією, прощання з Героєм відбудеться завтра, 4 листопада.

Загиблий Денис Мокан.Загиблий Денис Мокан. Фото: Facebook-сторінка В'ячеслава Чернявського

Також завтра попрощаються із 47-річним Борисом Януркаєвим, який загинув, звільняючи від загарбників Запорізьку область. Про це повідомили у пресслужбі Тарутинської селищної ради.

Загиблий Борис Януркаєв.Загиблий Борис Януркаєв. Фото: Facebook-сторінка Ніни Шишкової

Загиблий захисник був уродженцем села Богорочани Івано-Франківської області, проте його поховають у селищі міського типу Тарутине Болградського району Одеської області. Жителів Тарутиного запрошують вшанувати пам'ять про Героя, створивши завтра об 11:00 "живий коридор" на вулиці Красна, з церкви у бік вулиці Опанаса Халікова (спуск імені Лейтенанта Антонова).

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах