На Одещині попрощалися із ще одним захисником України

На Одещині попрощалися із ще одним захисником України.

На Одещині попрощалися із ще одним захисником України. Фото: tarutyne-sr.gov.ua

Події
18 серпня 2022 18:20

Сьогодні, 18 серпня, мешканці Тарутинської громади проводили в останню путь захисника Григорія Денисенка. Про це повідомили у пресслужбі Тарутинської громади.

Загиблий Герой народився в селі Підгірне Тарутинського району Одеської області 17 травня 1993 року. У травні поточного року його за мобілізацією направили до навчального центру в село Старичі Львівської області, а після проходження необхідного навчання перевели до військової частини А 7014 на посаду старшого навідника другого мінометного взводу четвертої мінометної батареї другого механізованого батальйону.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Життя бійця обірвалося 4 серпня в районі Бахмута Донецької області. Там під час мінометного обстрілу Григорій отримав несумісне із життям поранення. Захисника поховали в рідному селі. У нього залишився п'ятирічний син Данило.

Тарутинська громада попрощалася із загиблим воїном Григорієм Денисенком.Тарутинська громада попрощалася із загиблим воїном Григорієм Денисенком. Фото: tarutyne-sr.gov.ua

"На жаль, свобода дається українському народу дуже дорогою ціною – ціною життя таких молодих людей... Нехай світла і вічна пам'ять про Григорія – Героя Тарутинської громади назавжди залишиться в серці кожного її мешканця. Щирі співчуття рідним і близьким загиблого з приводу непоправної втрати. Герої не вмирають", – йдеться у повідомленні на сайті громади.

Тарутинська громада попрощалася із загиблим воїном Григорієм Денисенком.Тарутинська громада попрощалася із загиблим воїном Григорієм Денисенком. Фото: tarutyne-sr.gov.ua

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали свої життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах