На Одещині попрощалися з 22-річним морпіхом

На Одещині попрощалися з 22-річним морпіхом.

На Одещині попрощалися з 22-річним морпіхом. Фото: скріншот відео

Події
04 червня 2022 00:30

Сьогодні Великодальницька громада Одеської області проводила в останню путь Богдана Костіва, який загинув у боях за Україну. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на "Петродолінське INFO".

Майбутньому Герою України у грудні минулого року виповнилося 22 роки. Він разом зі своєю сім'єю проживав у селі Петродолинське, проте після початку повномасштабної війни вступив до лав Збройних Сил України, щоб захищати нашу країну від російських окупантів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: petrodolynske.info

Проти ворога Богдан боровся у складі 35-ої окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського. Герой загинув у Херсонській області 27 травня.

Загиблий Богдан Костів.Загиблий Богдан Костів. Фото: facebook.com/V.DALNIK.OTG

Як зазначають місцеві ЗМІ, "цей хлопець був справжнім воїном", оскільки, незважаючи на свій молодий вік, "не побоявся стати на захист нашої Батьківщини, боротися за нашу волю, свободу, культурні цінності, за правду та майбутнє України".

Офіційна частина прощання відбулася в Одесі біля Будинку офіцерів. Потім загиблого захисника привезли до Петродолинського. Там відбулося відспівування та заключна частина прощання.

Раніше Vgorode повідомляв, що на фронті загинув 22-річний житель Одеської області Михайло Малюкін. Він був випускником Старокозацького професійного аграрного ліцею, певний час працював кухарем кондитером, проте згодом вирішив підписати контракт зі Збройними Силами України.

Вічна пам'ять усім героям, які віддали своїм життям за суверенність, цілісність та незалежність України! Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблих!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах