На Одещині приватизують ще один порт

На Одещині приватизують ще один порт.

На Одещині приватизують ще один порт. Фото: cfts.org.ua

Події
29 грудня 2022 13:25

На Одещині приватизують ще один порт – ЄВК ДП "Білгород-Дністровський МТП" та ще об'єкт біля порту "Південний". Про це розповів керівник регіональної філії Фонду державного майна Олександр Славський.

Білгород-Дністровський порт розташований на західному березі Дністровського лиману. Він спеціалізується на перевантаженні лісових, сипких, будівельних вантажів та інших генеральних з сухопутних видів транспорту на морські судна та у зворотному напрямку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дата аукціону поки що невідома.

Нагадаємо, що на Одещині вперше в Україні приватизують морський торговий порт "Усть-Дунайськ", розташований біля входу в Кілійське гирло Дунаю. Аукціон призначили 17 січня 2023 року. Стартова ціна складає 60014678 гривень.

Як повідомив голова Фонду держмайна Рустем Умеров, порт був одним із найменших морських. "Усть-Дунайськ" одним із перших відновив роботу після початку повномасштабного вторгнення російської армії. Має великий потенціал для розвитку українського експорту продовольства. Але для цього необхідні інвестиції, які може принести приватний бізнес.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах