На Одещині росіянин вирощував та збував наркотики

На Одещині росіянин вирощував та збував наркотики.

На Одещині росіянин вирощував та збував наркотики. Фото: od.npu.gov.ua

Події
05 червня 2022 15:45

На Одещині правоохоронці затримали уродженця Російської Федерації, який займався виготовленням та розповсюдженням наркотиків. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу ГУНП в Одеській області.

Порушника викрили під час перевірки громадян на виявлення диверсійно-розвідувальних груп, угруповань торговців зброєю та наркотичними речовинами, колаборантів та інших осіб, здатних підірвати оперативну обстановку в регіоні,

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: od.npu.gov.ua

Як встановили співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю в Одеській області, порушник облаштував за місцем проживання в Одесі та за містом спеціальні приміщення для безґрунтового вирощування конопель на поживних розчинах. Також зловмисник виготовляв канабіс для подальшої реалізації.

У ході санкціонованих обшуків у приміщеннях фігуранта поліцейські вилучили обладнання для вирощування нарковмісних рослин, яке дозволяє регулювати мікроклімат та підтримувати сприятливі умови середовища, понад вісім кілограмів готового до збуту канабісу та інші речові докази наркозлочинної діяльності.

  • На Одещині росіянин вирощував та збував наркотики фото
  • На Одещині росіянин вирощував та збував наркотики фото 1
  • На Одещині росіянин вирощував та збував наркотики фото 2
  • На Одещині росіянин вирощував та збував наркотики фото 3
  • На Одещині росіянин вирощував та збував наркотики фото 4
  • На Одещині росіянин вирощував та збував наркотики фото 5

На Одещині росіянин вирощував та збував наркотики фото

Фото: od.npu.gov.ua

За результатами досудового розслідування слідчі поліції під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси оголосили чоловікові підозру у незаконному виробництві та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів у великих розмірах за частиною другою статті 307 Кримінального кодексу України. За скоєне обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Показово, що раніше цього громадянина вже затримували в Одесі за незаконне поводження зі зброєю та незаконне зберігання наркотичних речовин із метою збуту. Проте суд тоді призначив йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 199 тисяч гривень. Таким чином чоловік знову опинився на волі.

Наразі поліцейські клопочуть про обрання зловмиснику суворішого запобіжного заходу, щоб виключити його подальшу злочинну діяльність.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах