На Одещині вибухнув газовий котел у приватному будинку: постраждали жінка і немовля

На Одещині вибухнув газовий котел у приватному будинку: постраждали жінка і немовля.

На Одещині вибухнув газовий котел у приватному будинку: постраждали жінка і немовля. Фото: facebook.com/EMD103Odessa

Події
26 сiчня 2023 21:48

Сьогодні, 26 січня, у селі Красносілка Одеського району стався вибух газового казана у приватному будинку. Про це повідомили у пресслужбі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Від вибуху постраждали двоє – мати і восьмимісячна дитина. Обоє отримали термічні опіки. Постраждалих у стані середньої тяжкості госпіталізували до Одеського міського опікового центру.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Медики вкотре закликають громадян бути гранично обережними із газовим обладнанням: користуватися ним виключно відповідно до інструкції та проводити технічні обстеження відповідно до графіка.

Нагадаємо, 25 січня у місті Кодима Одеської області вибухнув газовий балон у багатоквартирному житловому будинку. Внаслідок вибуху в приміщенні спалахнуло домашнє майно. Двох людей пожежники врятували, а ще двох, зокрема й одну дитину, евакуювали у безпечне місце. Також на місці пожежі рятувальники знайшли тіло чоловіка.

Раніше ДСНС зверталося до одеситів і жителів області з проханням обережно користуватися газом: використовувати газові пальники тільки в приміщеннях, що провітрюються, а балони перевіряти на герметичність за допомогою губки з мильним розчином.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах