На Одещині впроваджують використання копій цифрових документів у "Дії"

На Одещині впроваджують використання копій цифрових документів у "Дії".

На Одещині впроваджують використання копій цифрових документів у "Дії". Фото: slovoidilo.ua

Події
08 серпня 2022 14:26

На Одещині впроваджують використання копій цифрових документів у "Дії". Послуга вже доступна у медичних закладах та отриманні комунальних послуг у найвіддаленіших населених пунктах Одеської області. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

За словами заступника Начальника Одеської обласної військової адміністрації Костянтина Гоя, медичні установи одними з перших забезпечили можливість використовувати цифрові копії документів за допомогою сервісу "Дія. QR". Це "Дивізійський центр первинної медико-санітарної допомоги" та "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Новокальчівської сільської ради Березовського району.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Лідером із впровадження електронних сервісів цифрових копій документів серед підприємств, що надають комунальні послуги, є "Балтводоканал". Це означає, що при відвідуванні цих закладів можна використовувати тільки смартфон і не потрібно витрачати час і кошти на зайві папери.

Поки що не всі територіальні громади Одеської області забезпечили підключення відповідних закладів до електронних сервісів низки документів на підвідомчій території.

У Діі можна завести електронний документ замість паспорта під час війни. Зараз через сервіс можна поділитись такими документами як ID – картка, закордонний паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження та довідка ВПО.


Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах