На Одещині з'явиться новий яхт-клуб

На Одещині з'явиться новий яхт-клуб.

На Одещині з'явиться новий яхт-клуб. Фото: aquaparkodessa.com.ua

Події
12 сiчня 2023 14:35

У місті Южний на Одещині з'явиться новий яхт-клуб. Право оренди землі під будівництво вже купили. Відповідна інформація з'явилася на електронному майданчику торгів Prozorro.Sale.

Йдеться про ділянку площею 7,7 гектарів у плавнях Сичавського ставка. Тут планують побудувати багатофункціональний комплекс із гаванню для яхт та катерів з елінгами, готелями, ресторанами та торговими точками.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ділянку орендувала запорізька фірма "Лідер Еком" за 1,9 мільйона гривень на рік. Якщо договір із переможцем укладуть, він отримає право оренди на десять років. Будівництво має тривати шість років. Якщо цього не станеться. то договір розірвано.

Нагадаємо, що вихованець Одеської обласної ДЮСШ парусного спорту із Сергіївки Святослав Мадонич став найкращим яхтсменом світу. Так, у найпопулярнішому яхтовому журналі Seahorse Sailing Magazine закінчили голосування за найкращого яхтсмена липня 2022 року. Перше місце за результатами голосування зайняв саме Святослав.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах