На Одещині зник 11-річний хлопчик (оновлено)

На Одещині зник 11-річний хлопчик.

На Одещині зник 11-річний хлопчик. Фото: od.npu.gov.ua

Події
06 червня 2022 12:57

Одеські правоохоронці розшукують мешканця Ізмаїла Савченка Мирослава 2011 року народження, який 5 червня вийшов грати біля будинку та зник. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу територіального відділу поліції.

Прикмети: зріст 140 сантиметрів, волосся русяве. Хлопчик був одягнений у сіру футболку, чорні шорти та шльопанці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження хлопчика, просимо зателефонувати до Ізмаїльського районного відділу поліції в Одеській області за телефонами: (096) 458 76 32, (048-41)7-53-63 або за номером поліції "102".

На Одещині зник 11-річний хлопчик Савченко Мирослав.На Одещині зник 11-річний хлопчик Савченко Мирослав. Фото: od.npu.gov.ua

Оновлено: хлопчика знашли.

Нагадаємо, що в Одесі все ще шукають зниклу Маргариту Гільберг 2007 року народження, яка 30 травня пішла з дому і зникла. Її шукає відділення поліції №3 Одеського районного управління №1.

Раніше ми повідомляли, що у Білгород-Дністровському Одеської області розшукується Недін Василь Федорович, 1945 року народження. На щастя, його знайшли і з ним усе гаразд.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах