На пам'ятник Суворову в Одесі накинули зашморг: фотофакт

На пам'ятник Суворову в Одесі накинули зашморг: фотофакт.

На пам'ятник Суворову в Одесі накинули зашморг: фотофакт. Фото: t.me/ssternenko

Події
07 листопада 2022 13:55

Сьогодні, 7 листопада, невідомі накинули петлю на шию монумента Олександра Суворова, встановлену у Суворовському районі Одеси. Відповідне фото оприлюднили у соцмережах.

Кінець мотузки довжиною натякає на можливість прив'язати її до якогось транспорту для демонтажу пам'ятника. Очевидно, таким чином активісти натякають міській владі на те, що долю цієї пам'ятки слід вирішувати так само, як і долю пам'ятника Катерині, тобто демонтувати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як зазначили у мерії, пам'ятник також незабаром планують демонтувати та перенести до музею радянського та імперського минулого.

Нагадаємо, що пам'ятник Суворову встановили у вересні 2012 року. Ініціатором встановлення тоді був ще депутат Одеської міської ради, а нині міський голова Геннадій Труханов. Пам'ятник є копією роботи, яку встановили в Ізмаїлі роботи. Його автором є Борис Едвардс.

На пам'ятник Суворову в Одесі накинули зашморг: фотофакт.На пам'ятник Суворову в Одесі накинули зашморг: фотофакт. Фото: t.me/ssternenko

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах