На російсько-українській війні загинув захисник з Одеської області Руслан Мельниченко

На російсько-українській війні загинув захисник з Одещини Руслан Мельниченко.

На російсько-українській війні загинув захисник з Одещини Руслан Мельниченко. Фото: В'ячеслав Чернявський/facebook.com

Події
07 грудня 2022 09:11

Кілійська громада на Одещині втратила на війні 35-річного Захисника – Руслана Мельниченка. Руслан був мешканцем села Василівка. Про це повідомляє голова Кілійської громади В'ячеслав Чернявський.

Воїн загинув у районі Мар'їнки Донецької області 1 грудня під час виконання бойового завдання. У ряди ЗСУ чоловіка було прийнято в жовтні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На російсько-українській війні загинув захисник з Одещини Руслан Мельниченко.На російсько-українській війні загинув захисник з Одещини Руслан Мельниченко. Фото: В'ячеслав Чернявський/facebook.com

Нагадаємо, що на російсько-українській війні загинув захисник із села Випасне Білгород-Дністровського району Одеської області – Шостак Іван. Про загибель захисника повідомила мати загиблого військовослужбовця. Іван Шостак служив у 35-й окремій бригаді морської піхоти під позивним "Корсаром".

Прощання із загиблим героєм відбудеться у четвер, 8 грудня. Відспівування призначено на 11:00 за адресою село Випасне, вулиця Межова 5 (зупинка "Млин").

Нагадаємо, що в Болградському районі Одеської області відбудеться похорон сержанта Національної Гвардії Бошкова Пантелія Івановича, який загинув ще в травні в Маріуполі. Тіло Героя, уродженця Кубея, привезли додому лише зараз. З ним попрощаються завтра, 7 грудня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах