На трасі Одеса-Південний зіткнувся автобус та вантажівка: постраждали 17 людей

На трасі Одеса-Південний зіткнулися автобус та вантажівка: постраждали 17 людей.

На трасі Одеса-Південний зіткнулися автобус та вантажівка: постраждали 17 людей. Фото: od.npu.gov.ua

Події
29 вересня 2022 11:04

На трасі Одеса – Південний пасажирський автобус, у якому перебувало 45 пасажирів, зіткнувся з вантажівкою. На даний час по медичну допомогу звернулися 17 пасажирів автобуса. Про це повідомляє пресслужба ГУ НП.

Аварія сталася сьогодні близько 07:30 між селом Візирка та селищем Нові Біляри. Попередньо встановили, що на перехресті поблизу пункту прийому зернових продуктів водій вантажівки виконував маневр повороту і допустив зіткнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці події працювала слідчо-оперативна група та екіпаж сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №4 Одеського районного управління поліції №2. Вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР попередньо за частиною першою статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального Кодексу України.

Затори на даній ділянці дороги відсутні, рух транспорту не ускладнений.

На трасі Одеса-Південний зіткнулися автобус та вантажівка: постраждали 17 людей.На трасі Одеса-Південний зіткнулися автобус та вантажівка: постраждали 17 людей. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах