На трасі Одеса – Рені зіткнулися дві фури і маршрутне таксі: постраждали пасажири маршрутки

На трасі Одеса – Рені зіткнулися дві фури і маршрутне таксі: постраждали пасажири маршрутки.

На трасі Одеса – Рені зіткнулися дві фури і маршрутне таксі: постраждали пасажири маршрутки. Фото: od.npu.gov.ua

Події
13 жовтня 2022 23:54

Увечері 13 жовтня, на трасі Одеса – Рені, у селі Великий Дальник, сталася ДТП за участю двох вантажних автомобілів та маршрутного таксі. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Аварія сталася на світлофорі, розташованому на перехресті траси та вулиці Богдана Хмельницького. За попередніми даними, водій однієї з фур проігнорував червоне світло, не дав перевагу в русі маршрутці і зіткнувся з нею. В результаті зіткнення вантажівку винесло на зустрічну смугу, де вона зіткнулася з іншим вантажним автомобілем.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією, постраждали троє пасажирів громадського транспорту. Одному потерпілому надали медичну допомогу на місці, ще двох госпіталізували.

На трасі Одеса – Рені сталася ДТП за участю двох фур та маршрутки.На трасі Одеса – Рені сталася ДТП за участю двох фур та маршрутки. Фото: od.npu.gov.ua

Наразі рух транспорту на місці події регулюють співробітники групи реагування патрульної поліції Одеського районного управління поліції №2. Правоохоронці попереджають водіїв, що проїзд поки що можливий лише по одній смузі.

Нагадаємо, кілька днів тому на трасі Одеса – Київ також сталася ДТП за участю двох фур. Внаслідок аварії постраждали обидва водії. Їх доправили до лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах