Напередодні Різдва під Одесою сталася смертельна ДТП: загинула перехожа

Напередодні Різдва під Одесою сталася смертельна ДТП: загинула перехожа.

Напередодні Різдва під Одесою сталася смертельна ДТП: загинула перехожа. Фото: od.npu.gov.ua

Події
07 сiчня 2023 18:18

Увечері 6 січня близько 21:00 на автодорозі Одеса – Кучурган між селищем міського типу Хлібодарське та селом Великий Дальник сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією, 39-річний мешканець Роздільнянського району, рухаючись з Одеси у напрямку Кучургана на автомобілі BMW, скоїв наїзд на жінку, яка йшла посеред дороги у попутному напрямку. Внаслідок події потерпіла померла до приїзду швидкої допомоги. Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблої.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Алкотестер показав, що в момент ДТП водій був тверезий.

Відомості про ДТП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

Автомобіль поліцейські помістили на арештмайданчик. У рамках розпочатого виробництва призначили низку експертиз. Наразі триває слідство.

Нагадаємо, 5 січня, на вулиці Академіка Сахарова в Одесі 25-річний водій автомобіля Opel Astra збив місцеву 30-річну жінку та її п'ятирічного сина, коли вони перетинали проїжджу частину дороги нерегульованим пішохідним переходом.

Також ми повідомляли про те, що напередодні Нового року в Подільську Одеської області водій карети швидкої допомоги наїхав на двох літніх жінок, які переходили вулицю пішохідним переходом. Постраждалих госпіталізували. Одна з них померла в лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах