Навчання: на Одещині сьогодні може бути чути постріли

Навчання: на Одещині сьогодні чути постріли.

Навчання: на Одещині сьогодні чути постріли. Фото: facebook.com/okPivden

Події
16 травня 2022 17:27

Сьогодні, 16 травня, на Одещині проводять чергові навчання. Містяни та жителі області можуть чути звуки пострілів. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Оперативне Командування "Південь".

Щоб підтримати високий рівень бойової готовності для виконання завдань із призначення з особовим складом угруповання військ "Південь" проводять практичні заняття з вогневої підготовки, а також заняття із застосування протитанкових засобів іноземного виробництва.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Городян просять зберігати спокій і поставитися з розумінням цієї ситуації.

Нагадаємо, що опівдні 16 травня воїни повітряного командування "Південь" виявили та знищили крилату ракету типу "Х", які випустив винищувач російських окупантів у напрямку міста Одеси.

Також сьогодні по Одеській області завдали ракетного удару, через що постраждали чотири особи. У п'ятирічної дівчинки тяжке поранення. Удар завдали літаками стратегічної авіації. Уражено об'єкт туристичної інфраструктури, зруйновано будівлі, сталася пожежа.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах