Незважаючи на війну, в Аркадії починають відкривати клуби

Незважаючи на війну, в Аркадії починають відкривати клуби.

Незважаючи на війну, в Аркадії починають відкривати клуби. Фото: facebook.com/red.line.od

Події
30 травня 2022 11:12

Клуби в одеській Аркадії відкривають сезон, незважаючи на воєнний стан. Так, пляжний заклад Red Line вже оголосив про старт курортного сезону. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на адміністрацію закладу.

"Нова lounge зона, ще більші та оновлені гранатові басейни. Хорошу погоду та безпеку відвідування гарантуємо. Підготували надійне бомбосховище та все необхідне для вашого комфорту", – написали в Instagram.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пляжний заклад Red Line вже оголосив про старт курортного сезону.Пляжний заклад Red Line вже оголосив про старт курортного сезону. Фото: скриншот Vgorode



Зазначимо, що мінна небезпека на пляжах все ще актуальна, причому це стосується не лише одеських пляжів, а й узбережжя області.

Раніше ми повідомляли, що незважаючи на заборону відвідувати пляжні території і купатися в морі, непереборне бажання позасмагати і відкрити купальний сезон, як і раніше, тягне за собою одеситів на узбережжі. Любителі пляжного відпочинку не замислюються про те, що кілька хвилин релаксу можуть коштувати їм життя, а деякі настільки нехтують попередженнями, що навіть беруть із собою на пляжі дітей. Втім, речник Одеської обласної адміністрації Сергій Братчук повідомив, що найближчим часом таких порушників почнуть притягувати до відповідальності.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах