Новий фейк про Одеську область від РФ: цього разу про хімічну зброю

Новий фейк про Одеську область від РФ: цього разу про хімічну зброю.

Новий фейк про Одеську область від РФ: цього разу про хімічну зброю. Фото: amp.donpatriot.news

Події
28 червня 2022 22:45

Російські окупанти поширюють черговий фейк про нібито "хімічну провокацію з боку СБУ" у селищі Курортному Одеської області. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на речника Одеської ОВА Сергія Братчука.

Так, за версією Міноборони РФ, українські спецслужби готують провокації для звинувачення Збройних Сил Росії у нібито застосуванні хімічної зброї проти мирного населення. Для цього до санаторію міністерства охорони здоров'я України "Приморський" 18 червня нібито прибули представники СБУ, які опрацьовували з керівництвом установи питання прийому, розміщення та надання медичної допомоги постраждалим від ураження хімічними (відправляючими) речовинами.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його Братчуком, програючи війну, Росія намагається реабілітуватися в очах своїх громадян і підірвати імідж України на міжнародній арені, розповсюджуючи все більш безглузді фейки.

Такі інформаційні вкидання є частиною інформаційно-психологічної операції Росії, яка має нагнітати панічні настрої серед українців.

Ще одна мета – проведення ворогом ІПСО щодо можливості застосування РФ зброї масової поразки в Україні та створення для цього "інформаційного алібі".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах