Обережно: морякам Одеської області пропонують неіснуючі вакансії

Обережно: морякам на Одещині пропонують неіснуючі вакансії.

Обережно: морякам на Одещині пропонують неіснуючі вакансії. Фото: facebook.com/MTWTU

Події
07 лютого 2023 14:35

Морякам на Одещині пропонують неіснуючі вакансії на світовому флоті. Про це повідомляє професійна спілка працівників морського транспорту України (ПРМТУ).

За інформацією профспілок, зараз шахраї з компанії AW Ship Management пропонують українським і, зокрема, одеським морякам, які не існують на флоті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тих, хто цікавиться пропозицією, просять зв'язатись з імміграційною службою Великобританії для подання заяви на отримання номера соціального страхування. А за це нібито треба заплатити.

Фахівці профспілок попереджають, що перераховувати таким "роботодавцям" гроші не можна – ні компанії AW Ship Management, ні будь-якій іншій, яка потребує оплати за ту чи іншу допомогу у працевлаштуванні.

"Якщо з адрес hr@awshipmanagesment.com або visa-department@immigrationsbureau-uk.com вам надійшло повідомлення, ігноруйте листи. Якщо у вас є сумніви щодо компанії, то звертайтеся до Профспілки працівників морського транспорту України за безкоштовною консультацією. Краще вкотре уточнити, щоб не потрапити на шахраїв", – просять моряків у ПРМТУ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах