Обстановка в Чорному морі та контрдиверсійна робота: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Обстановка у Чорному морі та контрдиверсійна робота: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Обстановка у Чорному морі та контрдиверсійна робота: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/brigada.tro.od.ua

Події
03 червня 2022 08:00

Ніч з 2 на 3 червня в Одесі та Одеській області пройшла без обстрілу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Угруповання Чорноморського флоту РФ продовжує перегрупування та маневри. У морі знаходяться два кораблі-ракетоносці ракет морського базування "Калібр", а також п'ять великих десантних кораблів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ризик висадки десанту зберігається постійно, проте на даний момент непомітно активної підготовки до проведення цієї операції.

За даними Оперативного командування "Південь", в Одеському регіоні є ризик викидання на берег морських мін.

Також у регіоні проводиться контрдиверсійна робота. Зокрема, прокурори області направили до суду шість обвинувальних актів стосовно проросійськи налаштованих жителів міста та області. Ці громадяни, незважаючи на систематичні обстріли Одеської області окупантами, поширювали в російських соціальних мережах матеріали, які виправдовують тимчасову окупацію частини України, заперечують озброєну агресію Росії, принижують національну честь українського народу і вихваляють російських загарбників. За такі дії підозрюваним загрожує до п'яти років ув'язнення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах