Обвал у житловому будинку і пожежа в закладі фаст-фуду: як минула доба в одеських рятувальників

Обвал у житловому будинку і пожежа в закладі фаст-фуду: як минула доба в одеських рятувальників.

Обвал у житловому будинку і пожежа в закладі фаст-фуду: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
11 грудня 2022 12:38

За добу, з 10 по 11 грудня, в Одеському регіоні гасили шість пожеж, п'ять із яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Вночі 11 грудня у Малиновському районі Одеси, на вулиці Космонавтів, сталася резонансна пожежа.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Повідомлення про загоряння в закладі швидкого харчування надійшло до Служби порятунку о 02:12. Прибувши на місце, пожежники виявили, що горить електрогриль. О 02:24 пожежу на площі два квадратних метри повністю ліквідували. На щастя, ніхто не загинув і не постраждав. Від ДСНС для боротьби з полум'ям залучали чотири одиниці техніки та 18 рятувальників. Наразі встановлюються причини пожежі та завдані збитки.

10 грудня о 09:37 рятувальники отримали повідомлення про обвал у житловому будинку на Олександрівському проспекті. На місці представники Служби порятунку виявили, що у двоповерховому житловому будинку горищне перекриття обрушилося на сходовий майданчик. Внаслідок руйнування було заблоковано двері трьох квартир. Співробітники ДСНС очистили сходовий майданчик. Мешканцям будинку, які на момент обвалу були вдома, допомога не знадобилася. Обійшлося без загиблих і постраждалих. Для ліквідації наслідків обвалу від ДСНС залучали чотири одиниці техніки та 15 рятувальників.

Також протягом доби рятувальники двічі виїжджали на допомогу мешканцям Білгорода-Дністровського. На вулиці Перемоги вони допомогли дістати із важкодоступного місця кота, а на вулиці Шабській відчинили двері квартири, господар якої тривалий час не виходив на зв'язок. Медична допомога господареві закритої квартири не знадобилася.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах