Обвал стіни будинку та пожежа на Небесній сотні: як минула доба у рятувальників в Одесі

Обвал стіни будинку та пожежа на Небесній сотні: як минула доба у рятувальників в Одесі.

Обвал стіни будинку та пожежа на Небесній сотні: як минула доба у рятувальників в Одесі. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
08 червня 2022 08:36

За добу, з 7 по 8 червня, в Одеському регіоні гасили 28 пожеж, 11 з яких спалахнули у нашому місті. Але на ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС на Одещині.

14 разів рятувальників виїжджали на загоряння сухої рослинності на загальній площі 2,86 га.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Що в Одесі

Вдень 7 червня на проспекті Небесної Сотні сталася пожежа в покинутій будівлі. Там горіло сміття. Площа пожежі становила 60 квадратних метрів. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Збитків немає. Від ДСНС залучали три одиниці техніки та 14 пожежників.

Був і один виїзд на знищення вибухонебезпечних предметів Другої світової війни на Миколаївській дорозі. Там знайшли мінометну міну калібру 82 міліметри без підривника.

О 21:27 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Скиданівській зруйнувалась стіна одноповерхового житлового будинку. Загиблих та постраждалих немає. Допомога підрозділів ДСНС не знадобилася.

Що на Одещині


Вранці 7 червня у селі Світле на місцевому ставку водолази ДСНС дістали з води тіло хлопця 1999 року народження, який 6 червня під час купання пірнув у воду та зник. Протягом дня обстежили 3000 квадратних метрів дна, всього – 13000. Від ДСНС залучали одну одиницю техніки, гумовий човен М-400 та шість рятувальників.

Увечері близько 17:00 у Подільському районі, за межами села Обжила, під час купання пірнув у воду та втік громадянин 1991 року народження, тіло якого о 19:29 виявили рятувальники. Фахівці обстежили 50 квадратних метрів дна. Від ДСНС залучили одну одиницю техніки та чотири рятувальники.

У Візирській ТГ, за межами села Калинівка, рятувальники підвезли чотири кубічні метри технічної води.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах