Одеса та Венеція уклали договір про партнерські відносини

Одеса та Венеція уклали договір про партнерські відносини.

Одеса та Венеція уклали договір про партнерські відносини. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
08 листопада 2022 09:18

Мер Одеси Геннадій Труханов та мер Венеції пан Луїджі Бруньяро уклали Договір про партнерські відносини між містами. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

"Побратимство для нас не просто формальність, а реальні зв'язки між містами та їхніми жителями. А сьогодні інститут спорідненості міст набуває особливого сенсу – збереження та підтримання миру", – сказав Геннадій Труханов під час підписання Договору.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Влада міста висловила подяку пану Луїджі Бруньяро та всім жителям Венеції за підтримку та дружбу та зазначив, що Договір стане важливим кроком до розвитку співпраці між нашими містами – як зараз, так і після нашої Перемоги.

Відео: t.me/odesacityofficial

Нагадаємо, що в рамках офіційного візиту Геннадій Труханов проведе переговори з посадовими особами Муніципального міста Риму про співпрацю та підтримку включення історичного центру міста Одеси до списку об'єктів Світової спадщини ЮНЕСКО, а також підпише Договір про співпрацю між Одесою та Венецією.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах