Одесит побив заступника прокурора та отримав умовний термін

Одесит побив заступника прокурора та отримав умовний термін.

Одесит побив заступника прокурора та отримав умовний термін. Фото: Олексій Хімченко/Facebook

Події
10 сiчня 2023 11:38

Одесита покарали за побиття заступника прокурора дали два роки умовного терміну. Також він має перерахувати 50 тисяч гривень на потреби ЗСУ. Про це стало відомо із вироку Приморського районного суду.

Ще в травні 2022 року між заступником прокурора Олексієм Хімченком і одеситом Володимиром Димитровим відбулася сутичка посеред дороги. Суд визнав Володимира винним у заподіянні тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під'їжджаючи до перехрестя Грецької та Пушкінської, Володимир Димитров знехтував правилами дорожнього руху. Він рухаючись із правого ряду проїжджої частини вулиці різко, без попередження, раптово випередив авто.

Заступник прокурора зауважив водію, але той почав лаятися. Згодом одесит завдав не менше трьох ударів кулаком правої та лівої руки в область голови та обличчя. В результаті від отриманих ударів Олексій Хімченко впав на асфальт. Однак Володимира Димитрова це не зупинило і як зазначають у вироку суду, він навмисне завдав удару коліном правої ноги в обличчя і вдарив кулаком у голову.

Хімченка завдали тілесних ушкоджень у вигляді: контузії орбіти лівого ока важкого ступеня у вигляді переломів нижньої та медіальної стінок орбіти зі зміщенням уламків, рани верхньої повіки та брови зліва, ерозії рогівки, субконюктивального крововиливу, що тягнуться. середнього ступеня важкості.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах