Одесит виправдовував війну Росії проти України у телеграм-каналі

Одесит виправдовував війну Росії проти України у телеграм-каналі.

Одесит виправдовував війну Росії проти України у телеграм-каналі. Фото: vppdr.gp.gov.ua

Події
12 серпня 2022 10:11

Одеситу, який у телеграм-каналі виправдовував збройну агресію Росії проти України, повідомили про підозру. Про це повідомляє спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Південного регіону.

За даними слідства, 32-річний чоловік у публічному телеграм-каналі активно створював публікації, у яких виправдовував збройну агресію Росії проти України та окупацію її територій. У своїх повідомленнях він прославляв російських загарбників і заперечував їхні злочинні дії щодо українців, заявляв, що чекає на їхній парад у Києві та залякував усіх, хто не погоджувався з такими твердженнями розправою, яка чекає на них після окупації.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Слідство продовжується. Готується клопотання до суду щодо обрання зазначеній особі запобіжного заходу. За злочин одеситу загрожують виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Одесит виправдовував війну Росії проти України у телеграм-каналі.Одесит виправдовував війну Росії проти України у телеграм-каналі. Фото: vppdr.gp.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах