Одесит зберігав у своєму телефоні дитячу порнографію: що йому буде

Одесит зберігав у своєму телефоні дитячу порнографію: що йому буде.

Одесит зберігав у своєму телефоні дитячу порнографію: що йому буде. Фото: pinterest.com

Події
18 жовтня 2022 16:13

Кримінальна відповідальність загрожує мешканцю Одеси за придбання та зберігання дитячої порнографії. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Так, у телефоні чоловіка під час перевірки Доброславські поліцейські виявили порнографічне відео за участю неповнолітніх. За словами 47-річного громадянина, їх він завантажив із Інтернету для себе.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Слідчі територіального підрозділу поліції направили телефон із файлами на експертне дослідження, а фігуранту повідомили про підозру у умисному придбанні та зберіганні дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження.

Підозрюваного затримали. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу судом. Вказаний злочин передбачено частиною першою статті 301-1 Кримінального кодексу України (отримання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення або інше переміщення, виготовлення, збут та розповсюдження) та карається арештом строком від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк від двох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Триває слідство.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах