Одеська область отримала 82 генератори великої потужності

Одеська область отримала 82 генератори великої потужності.

Одеська область отримала 82 генератори великої потужності. Фото: іnstagram.com/odessa_black_list

Події
06 лютого 2023 18:30

Одеська область отримала 82 генератори великої потужності. Як тимчасове рішення для зменшення навантаження електромереж на об'єкти критичної інфраструктури та передачі вивільнених потужностей побутовим споживачам. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

Сьогодні, 6 лютого, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля. Саме ліквідація наслідків техногенної аварії на території Одеського району стала першим питанням порядку денного.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Міністр енергетики України Герман Галущенко повідомив про заходи, які вживаються для стабілізації ситуації. Наразі понад 359 000 абонентів в Одесі та Одеському районі залишаються без світла.

Частину ремонтних робіт на аварійних об'єктах енергетичної інфраструктури енергетики планують завершити до кінця тижня. Комплекс запланованих робіт дозволить вийти на доаварійні графіки: три за шість годин.

Крім того, прем'єр-міністр схвалив запит начальника Одеської ОДА Максима Марченка про виділення 30 мільйонів гривень із резервного фонду державного бюджету на придбання паливно-мастильних матеріалів для безперебійної роботи генераторів.

Руководитель Одесской ОВ Максим Марченко поручил директору профильного департамента осуществлять проверку надлежащей работы "Пунктов несокрушимости" и обеспечение их необходимым имуществом.

На заседании комиссии было принято решение выделить средства из областного бюджета для закупки топлива для генераторов. Также согласовали выделение части средств в эти мероприятия из государственного резервного фонда.

Усі фото: t.me/OdeskaRDA

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах