Одеські пляжі почали захищати сіткою

Одеські пляжі почали обгороджувати сіткою.

Одеські пляжі почали обгороджувати сіткою. Фото: t.me/xydessa

Події
04 липня 2022 10:00

Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій встановили на одеських пляжах огорожі із сітки, які заважають підходу до води. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС в Одеській області.

Так, майже на всіх пляжах Великого Фонтану встановили паркани із сітки вздовж берега. У ДСНС вирішили не відкривати пляжі для купання навіть частково, як планувалося раніше.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Жоден пляж на території регіону не відкриється. Наразі узбережжя – це лінія оборони, а не зона відпочинку", – наголосила речник ГУ ДСНС в Одеській області Марина Мартиненко.

Спікер відомства зазначила, що пляжі регіону небезпечні, зокрема тим, що до берега періодично прибиває хвилями ворожі міни.

Раніше ми повідомляли, що купання в інших водоймах регіону, зокрема й на лиманах, також небезпечне. Зокрема, тому, що перед початком сезону вони не проходили відповідної щорічної перевірки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах