Одеські зенітники ліквідували російський штурмовик у Миколаївській області

Одеські зенітники ліквідували російський штурмовик у Миколаївській області.

Одеські зенітники ліквідували російський штурмовик у Миколаївській області. Фото: facebook.com/PvKPivden

Події
21 жовтня 2022 19:03

Під час повітряної тривоги, яка тривала в Одесі та області з 15:16 до 16:30, одеські воїни знищили на Миколаївщині ворожий літак. Про це повідомили у пресслужбі Повітряного командування "Південь".

"21 жовтня, близько 16:00 години, в Баштанському районі Миколаївщини підрозділом зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування "Південь" збито російський штурмовик Су-25.", – йдеться у повідомленні Служби зв'язків з громадськістю повітряного командування "Південь".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також про знищення ворожого Су-25 повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім. Він зазначив, що штурмовикам окупантів нема чого шастати в нашому небі.

Нагадаємо, вдосвіта 19 жовтня прикордонники збили в Одеській області дрон-камікадзе Shahed-136. Безпілотник вдалося знищити зі стрілецької зброї: він вибухнув над морем, так і не долетівши до призначеної мети.

Також ми розповідали про одеських бійців ТРО, які під час масованого ракетного обстрілу України збили з автомата Калашнікова російську ракету.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах