Одеські зенітники збили чотири ворожих безпілотники

Одеські зенітники збили чотири ворожих безпілотники.

Одеські зенітники збили чотири ворожих безпілотники. Фото: facebook.com/PvKPivden

Події
22 вересня 2022 23:52

22 вересня, близько 20:00, воїни зенітної ракетної Одеської бригади збили чотири ворожих безпілотники над Миколаївською областю. Про це повідомили у пресслужбі повітряного командування "Південь".

Так, двома зенітними керованими ракетами наші бійці збили чотири ворожих дрони-камікадзе Shahed-136 іранського виробництва.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, такий самий дрон Shahed-136 українські сили збили на Миколаївщині і 20 вересня. Крім того, за останні шість днів одеські зенітники знищили шість ворожих бомбардувальників. Так, 13 вересня наші захисники збили винищувач Су-24, 14 вересня – ще три таких бомбардувальники, а 16 вересня та 20 вересня – штурмовики Су-25.

Також ми писали про те, що ввечері 15 вересня під час повітряної тривоги ворог випустив із акваторії Чорного моря в напрямку Одеської області крилату ракету морського базування "Калібр", але сили протиповітряної оборони знищили снаряд у повітрі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах