Сили ПВО збили ворожу ракету: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Сили ППО збили ворожу ракету: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Сили ППО збили ворожу ракету: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: t.me/Nazars_look

Події
16 вересня 2022 08:22

Ніч із 15 на 16 вересня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Увечері 15 вересня під час повітряної тривоги ворог випустив з акваторії Чорного моря в напрямку Одеської області крилату ракету морського базування "Калібр", але сили протиповітряної оборони знищили снаряд у повітрі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ситуація в регіоні залишається повністю контрольованою. Сили оборони продовжують виконувати поставлені бойові завдання. Підрозділи ЗСУ тренуються вдень і вночі, тому коли лунають звуки, схожі на стрілянину чи вибухи, але при цьому немає сповіщення про тривогу, хвилюватися не варто – це тренуються наші захисники.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

На південному напрямку наша авіація протягом доби завдала дев'яти ударів, а ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 330 вогневих завдань по районах зосередження живої сили, озброєння та техніки, складу боєприпасів у Бериславському районі, Каховському мосту та п'ятьох понтонних переправах біля Дар'ївки, Садового та Нової Каховки.

Загалом вороже військо за добу поменшало на 71 окупанта і 27 одиниць озброєння та техніки, серед яких п'ять танків, 14 одиниць іншої автобронетехніки, реактивна система залпового вогню "Град", самохідна артилерійсько-мінометна установка "Нона-С", самохідна артустановка "Гвоздика", зенітна самохідна установка "Шилка", дві гаубиці "Мста-Б" та два 120-ти міліметрові міномети.

Відео: facebook.com/okPivden

Корабельне угруповання ворожого флоту загальною кількістю 13 одиниць продовжує маневри вздовж кримського узбережжя, ховаючись від шторму та можливих поразок зброєю Сил оборони. У той же час противник тримає напоготові три надводних та один підводний ракетоносій, на бортах яких 28 "Калібрів".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах