Одеський ДАБК просить не інвестувати у сумнівний об'єкт на Чубаївці

Одеський ДАБК просить не інвестувати у сумнівний об'єкт на Чубаївці.

Одеський ДАБК просить не інвестувати у сумнівний об'єкт на Чубаївці. Фото: facebook.com/avdeev.odessa

Події
16 серпня 2022 20:03

Одеський ДАБК попередив про чергове небезпечне для інвестування будівництво на вулиці Ромашкової, 102. Про це повідомляє голова управління ДАБК Одеської міської ради Олександр Авдєєв.

Так, незаконний об'єкт перебуває у приватній власності фізичної особи.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Департамент архітектури та містобудування Одеської міської ради 11 листопада 2020 року видав будівельний паспорт № 01-07/464 на нове будівництво індивідуального житлового будинку. У реєстрі будівельної діяльності зареєстрували повідомлення про початок виконання будівельних робіт від 15 грудня 2020 року № ОД 051201215463 на нове будівництво індивідуального житлового будинку на цій земельній ділянці. Однак, відповідно до будівельного паспорта, передбачено будівництво двоповерхового житлового будинку площею 238,9 квадратних метрів. Але фактично будують додатково ще й з мансардним поверхом та паркінгом на цокольному поверсі на всю площу забудови.

Будівництво проводять із порушенням протипожежних відстаней, будівельних норм та відхиленням від проектних рішень. Тому Управління ДАБК направило листи до Одеської обласної та Київської окружної прокуратури та Головного управління Національної поліції в Одеській області з проханням вжити відповідних заходів реагування щодо цих фактів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах