Одеський ВНЗ увійшов до списку найкращих університетів світу

Одеський ВНЗ увійшов до списку найкращих університетів світу.

Одеський ВНЗ увійшов до списку найкращих університетів світу. Фото: ITC.ua

Події
16 червня 2022 14:37

Університет імені Мечникова, єдиний з Одеси, який увійшов до ТОП-10 українських ВНЗ та ТОП-1200 університетів світу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на глобальне дослідження британської компанії Quacquarelli Symonds (QS), яке охоплює провідні університети з 85 країн світу.

Загалом у QS World University Rakings цього року – 11 вишів з України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рівень досягнень університету у рейтингу формують академічна репутація, репутація серед роботодавців, кількість цитувань наукових публікацій у провідних виданнях, кількість навчальних програм, якість професорсько-викладацького складу ВНЗ та його співвідношення з чисельністю студентів та інше. В експертному опитуванні для складання рейтингу беруть участь представники міжнародної академічної спільноти та роботодавці.

Сам рейтинг найкращих університетів світу (QS World University Rankings) є одним із трьох найвпливовіших глобальних рейтингів університетів. Публікується з 2004 року. Його головна мета - дати майбутнім абітурієнтам уявлення про якість навчання, кількість студентів, фактори працевлаштування, вектори досліджень вузу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах