Окупанти знову розповсюджують фейки про лікарні Одеси та області

Окупанти знову розповсюджують фейки про лікарні Одеси та області.

Окупанти знову розповсюджують фейки про лікарні Одеси та області. Фото: unian.net

Події
16 червня 2022 10:39

Міноборони Росії знову згадує у зведеннях Одесу та Одеську область, розповсюджуючи фейки. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Оперативне Командування "Південь".

Так, у вчорашньому вечірньому зведенні міністерство повідомило про нібито розміщення вогневих позицій ЗСУ на території медичних установ. Йдеться про будівлі шпиталю №411 на вулиці Маріїнській та лікарні №11 на вулиці Академіка Воробйова в Одесі. Також загарбники вважають, що "націоналісти" засіли у корпусах селищної лікарні у Доброславі на вулиці Грубника.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як зазначили у ОК "Південь", "ворожа пропаганда продовжує просувати теми використання в Одесі лікарень як баз дислокації бойовиків". Військові вважають, що це схоже на жалюгідну спробу виправдатись за ранковий удар по лікарні в Апостолові.

Тим часом у північно-західній частині Чорного моря продовжують перебувати два надводні та один підводні носії крилатих ракет, а також два десантні кораблі. Загроза ракетного удару зберігається високою, висадка десанту – можливою.



Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах