Отримай відповідь: чи вплинули атаки дронів на експорт зерна з Одеського порту

Отримай відповідь: чи атаки дронів вплинули на експорт зерна з Одеського порту.

Отримай відповідь: чи атаки дронів вплинули на експорт зерна з Одеського порту. Фото: facebook.com/MinInfra.UA

Події
26 вересня 2022 11:25

Атаки дронів Одеси російськими військовими не вплинули на експорт агропродовольства з портів Великої Одеси. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив представник Одеської ОВА Сергій Братчук.

"Щодня щонайменше сім-вісім кораблів-балкерів виходить з наших портів... А ще є заявки. І їхня кількість після атак дронів не зменшилася. Я думаю, що світова спільнота чудово розуміє, що це агонія ворога. І після агонії ви самі знаєте, що настає", – зазначив Братчук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сьогодні, 25 вересня, з портів "Одеса" та "Південний" вийшли чотири судна з 88,17 тисяч тонн агропродукції для країн Азії та Європи. Від причалів Одеського порту відійшли MAINLAND, NEW FAITH, USICHEM. Із порту "Південний" – KARTERIA.

Загалом з початку роботи "зернової угоди" з українських портів вийшли 218 суден, які експортували п'ять мільйонів зерна.

Нагадаємо, що 25 вересня в рамках реалізації "зернової ініціативи" з портів Одеса, Чорноморськ та Південний вийшли сім суден із 146,2 тисячами тонн агропродукції для країн Африки, Азії та Європи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах