Отримай відповідь: як отримати в Одесі паліативну допомогу

Отримай відповідь: як отримати в Одесі паліативну допомогу.

Отримай відповідь: як отримати в Одесі паліативну допомогу. Фото: palliative.org.ua/

Події
22 грудня 2022 17:09

В Одеському Центрі первинної медико-санітарної допомоги №4 працює мобільна паліативна служба, яка безкоштовно надає медичну, соціальну та психологічну допомогу пацієнтам з невиліковними захворюваннями та їхнім сім'ям. Наразі тут отримують підтримку близько 400 пацієнтів. Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Для забезпечення стабільної роботи паліативної служби додано нові номери call-центру:

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- (095) 009-08-17;
- (095) 001-04-87;
- (095) 009-08-37;
- (095) 001-08-17;
- (095) 438-04-04.

Паліативна допомога спрямована на забезпечення найкращої якості життя пацієнтів із невиліковними захворюваннями. Допомогу надають сімейні лікарі, медичні сестри, онколог, психолог, також придбано автомобіль для виїздів до пацієнтів додому. Її надають безкоштовно за програмою медичних гарантій у рамках угоди із Національною службою здоров'я України.

Нагадаємо, що напередодні новорічних та різдвяних свят одесити можуть допомогти паліативним тяжкохворим пацієнтам теплими речами. Так, відділення мобільної паліативної допомоги ЦПМСД №4 проводить новорічну акцію "Подаруй тепло ближньому", в рамках якої медики відвідають тяжкохворих пацієнтів та передадуть їм теплі подарунки від небайдужих мешканців Одеси.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах