Отримай відповідь: коли в Одесі суттєво похолодання та настане глибока осінь

Отримай відповідь: коли в Одесі суттєво похолодає і настане глибока осінь.

Отримай відповідь: коли в Одесі суттєво похолодає і настане глибока осінь. Фото: facebook.com/igor.belov.7587

Події
05 жовтня 2022 17:26

Останні дні одесити насолоджуються незвичайно теплими днями, як для жовтня. А ще тиждень тому температура повітря сягала 27 градусів тепла. Але осінь все ж таки вступає у свої права і огорне місто дощами та похолоданням.

Нагадаємо, що жовтень в Одесі буде досить теплим.

Але починаючи з 23 жовтня і майже до кінця місяця ясні дні зміняться прохолодою та опадами. Водночас температура повітря вночі буде не нижчою за 9 градусів тепла.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Істотно похолодає лише за місяць, починаючи з 6 листопада. І це буде різко. А вночі на 9 листопада буде й зовсім мінусова температура.

Коли в Одесі суттєво похолодає і настане глибока осінь.Коли в Одесі суттєво похолодає і настане глибока осінь. Фото: gismeteo.ua

Раніше ми повідомляли про те, що до Одеси прийшла золота осінь. Літо відступає: на вулиці похолодало, а місто прикрасило різнокольорове листя. У соцмережах показали як осінь панує у нашому місті. І поки зовсім не похолоднішало, варто помилуватися барвистими парками, вулицями, і, звичайно ж, узбережжям.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах